Tekst

Een tekstschrijver die de taal spreekt van het platteland

Lopen de teksten van uw nieuwsbrief niet lekker? Heeft u teksten voor uw nieuwe website nodig? Wilt u in een testimonial een tevreden klant aan het woord laten?

Rina Scharpert Communicatie & Organisatie redigeert en schrijft heldere teksten. De teksten, veelal bedoeld voor diverse agrarische doelgroepen, komen vaak tot stand op basis van een interview.

Diverse communicatiemiddelen
Rina ondersteunt u bij het schrijven van de benodigde teksten voor de meest uiteenlopende communicatiemiddelen, zoals brochures, folders nieuwsbrieven, artikelen, persberichten, personeelsbladen en jaarverslagen. Ook de teksten voor uw website neemt zij vakkundig onder handen. 

Rina Scharpert Communicatie & Organisatie sterk in:
• Het schrijven en redigeren van teksten
• Redactionele werkzaamheden
Het produceren van communicatiemiddelen

Referentie

Peter Meulenbroek

Reclamebureau HollandsPracht

'Het is prettig om samen te werken met een tekstschrijver die snel in haar teksten tot de essentie weet te komen. Geen wollig taalgebruik, maar nuchter de feiten weergeven. Begrijpelijk en voor een ieder leesbaar. Voor het slim en professioneel tuinbeheer met het Gardena Smart System moest op korte termijn een informatiekrant Special Slim Tuinieren geproduceerd worden. Een strakke deadline, zelfstandig onderzoek plegen en een weekendje doorwerken zijn zaken die Rina Scharpert goed weet te handelen. Ze verdient daarom van mij voor deze klus alle lof en de uitnodiging snel ja te zeggen tegen een volgende klus.'

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.  Privacyverklaring >

akkoord