Over Rina Scharpert

Rina Scharpert (1966) uit Deventer is de drijvende kracht achter Rina Scharpert Communicatie & Organisatie. Rina is een veelzijdig en betrokken zelfstandig communicatieadviseur en werkt voor diverse opdrachtgevers in Oost-Nederland. Als communicatieprofessional adviseert, begeleidt en ondersteunt zij organisaties en bedrijven bij de organisatie van hun communicatie. Rina biedt communicatie- en organisatieoplossingen op het gebied van landbouw, landschap, water en natuur. Als boerendochter ligt haar hart bij de agrarische sector.

Werkwijze

Rina werkt bij voorkeur vanuit een integrale aanpak; geen middel staat op zichzelf. Rina doet dat op haar eigen wijze: ze vertelt hoe ze het aanpakt, wat ze doet en welke planning en prijs daarbij horen. Haar manier van werken is gestructureerd via communicatieplannen en draaiboeken en transparant door duidelijke planningen en regelmatige terugkoppeling. Opdrachtgevers zien haar als adviseur, klankbord, oplosser, uitvoerder, organisator of ontzorger. Afspraak is afspraak voor Rina. Ze is betrokken en loyaal. Ze heeft langdurige werk- en klantrelaties en ze haakt niet voortijdig af. Rina is flexibel in aantal uren, dagen en locatie.

Netwerk van specialisten

De kwaliteit van de communicatie verbetert door goed samen te werken. Allereerst met de opdrachtgevers en daarnaast ook met de partners betrokken bij het project. De opdrachtgever wordt betrokken bij het gehele communicatieproces vanaf de formulering van de doelstellingen tot het uiteindelijke resultaat. Voor het bereiken van een optimaal resultaat heeft het werken met een team van professionals de voorkeur. Rina Scharpert Communicatie & Organisatie werkt samen met betrouwbare partners als vormgevers, fotografen, correctoren, websiteleveranciers, drukwerkleveranciers, et cetera. Creatieve partijen die de juiste stijl en toon weten te vinden.

Specialismen:

  • Communicatieadvies
  • Gebieds- en projectcommunicatie
  • Organisatie van evenementen, beurzen en bijeenkomsten
  • Tekst schrijven
  • Projectmanagement
  • Land- en tuinbouw

Rina Scharpert is aangesloten bij de beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals Logeion.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Je kunt je altijd eenvoudig weer uitschrijven als je dat wilt.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.  Privacyverklaring >

akkoord