Rina vrijstaand bureau 2

Een greep uit mijn werk

Rina Scharpert is specialist in communicatie en organisatie in de land- en tuinbouw. Rina Scharpert Communicatie & Organisatie is een praktisch ingesteld bureau. Sterk in communicatie, organisatie en tekst.
Wilt u mijn werk bekijken, klik dan op onderstaande buttons:

R doelstreffende communicatie
Doeltreffende communicatie

Een communicatiemiddel in combinatie met een pakkende tekst staat nooit op zichzelf. Ze sluiten naadloos op elkaar aan met een doordachte communicatiestrategie als basis. Rina geeft advies, schrijft teksten en realiseert de middelen.

R organisatorisch ontzorgen
Organisatorisch ontzorgen

Plannen om jouw relaties bij elkaar te brengen? Als agrarisch communicatieprofessional ondersteunt Rina je bij het organiseren van: open dagen, evenementen, bijeenkomsten, workshops, symposia, jubilea, (pers)excursies of beurzen.

R pakkende teksten
Pakkende teksten

Schrijven van heldere teksten voor de meest uiteenlopende communicatiemiddelen, zoals brochures, folders nieuwsbrieven, interviews, websites en jaarverslagen. Rina ondersteunt bij het gehele communicatietraject.

Specialismen:

Communicatiemanagement - Projectcommunicatie - Organiseren van events, open dagen en bijeenkomsten - Schrijven en redigeren van teksten - Realisatie van communicatiemiddelen, zoals: brochures, folders, nieuwsbrieven, jaarverslagen, artikelen, websites en persberichten 

Rina Scharpert is aangesloten bij de beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals Logeion.

Logo RinaScharpert groen wit

Rina Scharpert Communicatie & Organisatie ondersteunt de communicatie en organisatie van projecten en bedrijven in Oost-Nederland.

Aanmelden nieuwsbrief

Je kunt je altijd snel en eenvoudig weer uitschrijven als je dat wilt.

Contact

Pothoofd 191
7411 BG Deventer
Mobiel 06 - 40 16 19 40
info@rinascharpert.nl

Direct naar:

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.  Privacyverklaring >

ga verder