communicatie werk

De Innovatie Coöperatie

De Innovatie Coöperatie is het netwerk van vernieuwers in en rondom de landbouw in de Achterhoek en de Regio Stedendriehoek. De Innovatie Coöperatie brengt vernieuwende ondernemers en hun samenwerkingspartners bij elkaar. Rina Scharpert Communicatie & Organisatie ondersteunt De Innovatie Coöperatie bij hun communicatie. Ik schrijf artikelen, werk aan hun website, verzorg nieuwsbrieven en help bij het onderhoud van social media.

VALA

Vereniging Agrarisch Landschap Achterhoek (VALA) is een samenwerkingsverband van zes agrarische natuurverenigingen en werkt op een professionele en effectieve manier aan beheer en onderhoud van natuur en landschap in de Achterhoek. Rina Scharpert Communicatie & Organisatie ondersteunt VALA bij hun communicatie. Ik werk aan hun website, doe interviews, verzorg nieuwsbrieven en doe het onderhoud van social media. Ook maak ik jaarlijks hun jaarbericht.

V De Marke

Agro-innovatiecentrum De Marke

Ook de communicatie van Agro-innovatiecentrum De Marke mag op de ondersteuning van Rina Scharpert Communicatie & Organisatie rekenen. Agro-innovatiecentrum De Marke is een melkveeproefbedrijf voor wetenschappelijk landbouwkundig onderzoek. Ik adviseer aan de hand van een communicatieplan, werk aan hun website, schrijf artikelen, nieuwsbrieven en help bij het onderhoud van de social media.

Scherm­afbeelding 2024 02 14 om 10.59.04

Agrivesta

Agrivesta is een samenwerkingsverband van tien zelfstandig ondernemende makelaars, rentmeesters en juristen. Voor Agrivesta onderhield ik de website en schreef hiervoor regelmatig nieuwsartikelen en testimonials. Tevens verzorgde ik hun digitale nieuwsbrief en social media. Ook ontwikkelde ik advertentiebeleid. Ik kreeg daarbij alle vertrouwen en vrijheid vanuit het team van Agrivesta.

Gebiedscommunicatie Rijnstrangen

In het gebied de Rijnstrangen liggen plannen voor natuur, water, wegen, landbouw, leefbaarheid en een overnachtingshaven. Er komt veel op de mensen af. De partijen die met de verschillende plannen bezig zijn, willen daarom graag gezamenlijk communiceren over de opgaves binnen het gebiedsproces. Voor dit project werkte ik aan de hand van een communicatieplan en communicatiekalender. Ik heb voor de provincie Gelderland een communicatieplan, een communicatiekalender, nieuwsbrieven en bijbehorende advertorials afgerond. Ook organiseerde ik buurtbijeenkomsten.

Land van Waarde

Rina Scharpert Communicatie & Organisatie ondersteunde LandvanWaarde bij hun communicatie. In Salland Noord werken 30 boeren aan het praktijkexperiment LandvanWaarde. In ruil voor hun inspanningen op het gebied van natuur, landschap en biodiversiteit krijgen zij een stapeling aan beloningen en prikkels. Ik werkte aan hun website, deed interviews, verzorgde nieuwsbrieven en deed het onderhoud van social media. Ook realiseerde ik voor hen een bidbook.

Logo RinaScharpert groen wit

Rina Scharpert Communicatie & Organisatie ondersteunt de communicatie en organisatie van projecten en bedrijven in Oost-Nederland.

Aanmelden nieuwsbrief

Je kunt je altijd snel en eenvoudig weer uitschrijven als je dat wilt.

Contact

Pothoofd 191
7411 BG Deventer
Mobiel 06 - 40 16 19 40
info@rinascharpert.nl

Direct naar:

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.  Privacyverklaring >

ga verder