Specialist in agrarische
communicatie en organisatie

Communicatie in land- en tuinbouw

Een goed communicatieadvies vraagt om een heldere analyse van het communicatievraagstuk. Aan de hand van een mix van doelgerichte communicatiemiddelen werk ik een communicatiestrategie in een communicatiekalender uit. Ook bij het maken van de diverse communicatiemiddelen help ik u.

Assistentie bij organisatie

Plannen om uw relaties bij elkaar te brengen? Als agrarisch communicatieregisseur ondersteun ik u bij het organiseren van: open dagen, evenementen, bijeenkomsten, workshops, symposia, jubilea, (pers)excursies of beurzen.

Tekst online en offline media agrarische sector

Mijn teksten, bedoeld voor diverse agrarische doelgroepen, komen vaak tot stand op basis van een interview. Ik redigeer en schrijf heldere teksten voor de meest uiteenlopende communicatiemiddelen, zoals brochures, folders, nieuwsbrieven, artikelen, websites en jaarverslagen. 

Specialist in communicatie en organisatie in de agrarische sector

Rina Scharpert Communicatie & Organisatie ondersteunt de communicatie en organisatie van projecten in de agrarische sector in Oost-Nederland. Dit levert bedrijven en organisaties in de agribusiness een betere profilering, meer omzet en groei op. Bij projecten op het terrein van land- en tuinbouw, landschap, water en natuur gaat het vaak om draagvlak en betrokkenheid.

Een selectie van mijn recente opdrachten

De Kracht van Salland

Ondersteuning communicatie

De Innovatie Coöperatie

Ondersteuning communicatie

Open dagen ForFarmers

Organisatie

Agrivesta

Ondersteuning communicatie

Saltus Beheer

Ondersteuning communicatie

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Je kunt je altijd eenvoudig weer uitschrijven als je dat wilt.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.  Privacyverklaring >

akkoord