Open dagen ForFarmers

Organisatie

In opdracht van ForFarmers organiseer ik open dagen bij klanten die een nieuwe stal hebben. Tijdens de open dag van de familie Nooteboom in Heerde was de vernieuwde melkveestal te bezichtigen. Op de open dag bij vleesveebedrijf Beenen in Holthone (gemeente Hardenberg) was de nieuwe kalveropfokstal te bezichtigen. Bij de rosékalverhouderij van de familie Kampert in Wekerom was tijdens de open dag het gesloten bedrijf met 1.000 dieren te bekijken. Bij de familie Bekkedam in Haaksbergen was hun vernieuwde melkveestal te bezichtigen. De familie Hopman stelde hun varkenshouderij open.

Werkzaamheden in opdracht van ForFarmers (en Midland Voeders Agrarisch Centrum Snijders Jager): standhouders werven, de uitnodiging en advertentie verzorgen, een cateraar, toiletwagen, parkeergelegenheid, bewegwijzering regelen en op de dag zelf het open huis in goede banen leiden.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.  Privacyverklaring >

akkoord