Kavelruilprojecten STEVIG

Ondersteuning communicatie

De Stichting Effectief Verkavelen in Gelderland (STEVIG) ondersteunde ik bij kavelruilprojecten Verkavelen voor groei. Dit is een aanpak voor verkavelen waarbij de belanghebbende eigenaren en gebruikers in het gebied samen een verbeteringsplan voor de verkaveling opstellen. Ondermeer was ik betrokken bij Rijnstrangen, het gebied Lochem-Laren-Epse-Eefde en de N18 (in Berkelland, Oost Gelre en Oude IJsselstreek). In Veessen-Wapenveld was een kavelruil in het kader van de hoogwatergeul voor Ruimte voor de Rivier en het project Hattumerpoort. In Montferland werd een vrijwillige kavelruil volgens de methode Verkavelen voor Groei gecombineerd met de inrichting van een klimaatzone.

Werkzaamheden in opdracht van Stichting Effectief Verkavelen in Gelderland (STEVIG): communicatieadvies en uitvoering: bijhouden communicatiekalender, het schrijven van uitnodigingen, infobulletins en persberichten en het organiseren van (pers)bijeenkomsten en onderhouden van perscontacten.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.  Privacyverklaring >

akkoord