Te hooi en te gras...

Eerste lustrum

1 maart 2019

Vandaag is het precies vijf jaar geleden dat ik me inschreef bij de Kamer van Koophandel. Vijf jaar werk ik nu samen met diverse opdrachtgevers aan mooie opdrachten met een groen tintje. Leuke mensen ontmoet. Op mooie plekken geweest. Kijkjes in verschillende keukens gekregen. Veel mogen leren en nog veel meer gegroeid. Nog nooit een moment spijt van gehad. Ik kijk dan ook met trots terug op de afgelopen jaren. Bekijk hier mijn filmpje.

Ondersteuning Dactari

7 maart 2019

Rina Scharpert Communicatie & Organisatie ondersteunt de communicatie van bedrijven en organisaties in de agrosector. Bij Dierenartsencoöperatie Dactari gaat Rina aan de slag met de ondersteuning van hun communicatie, zoals het maken van nieuwsbrieven.

Open dag familie Hopman

15 maart 2019

Rina Scharpert Communicatie & Organisatie biedt een oplossing voor organisatieklussen in de agrarische sector. Zo ondersteunde Rina ForFarmers bij de voorbereidingen van de open dag bij Varkenshouderij Hopman.

Nieuwsbrieven

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Je kunt je altijd eenvoudig weer uitschrijven als je dat wilt.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.  Privacyverklaring >

akkoord