Te hooi en te gras...

Organisatie open dag

2 januari 2020

In opdracht van ForFarmers en MTEC organiseer ik in januari de open dag bij melkveebedrijf Vehof in Ambt Delden. Tijdens de open dag is de nieuwe melkstal te bezichtigen. In een tijdsbestek van vijf weken benaderde ik standhouders, verzorgde ik de uitnodiging en een advertentie. Ook aan catering, toilet- en parkeergelegenheid en bewegwijzering is gedacht. Op de dag zelf leid ik alles in goede banen.

Opdrachtgevers aan het woord

27 december 2019

Sylvia Peeters, Provincie Gelderland: ‘Als omgevingsmanager voor de gebiedsontwikkeling Rijnstrangen huurde ik Rina in voor communicatie-advies, het begeleiden van kavelruilbijeenkomsten en nieuwsbrieven namens de gezamenlijke gebiedsbeheerders.
Rina is een toegewijde en betrouwbare opdrachtnemer. Zij is praktisch, respect- en begripvol, heeft aan een half woord genoeg en werkt transparant. Rina gaat het geven van feedback en advies niet uit de weg wat ik bijzonder op prijs stel. Zij zet je als de opdrachtgever op een prettige wijze in je rol en weet waar de verantwoordelijkheden liggen.
De kavelruil bijeenkomsten bereidt Rina goed voor door het maken van een draaiboek en programma. Zij adviseert en organiseert over zaalzetting, audio/visuele hulpmiddelen en teksten. Zij beheerst de rol als gastvrouw en doet dat met flair.
Voor de gezamenlijke nieuwsbrief van de gebiedsbeheerders, die twee- of driemaal per jaar uitkomt, heeft zij een geroutineerde aanpak. Als het sein voor de nieuwsbrief is gegeven dan regisseert Rina het hele proces en heb je er geen omkijken naar.
Op de adviezen van Rina kan ik volledig vertrouwen. Als de gelegenheid zich voordoet, zal ik niet nalaten om Rina aan te bevelen bij derden.’

Innovatieve verhalen

1 december 2019

Voor De Innovatie Coöperatie van de gemeente Lochem mocht ik mooie verhalen maken over duurzame initiatieven in de land- en tuinbouw. Bijvoorbeeld over het Initiatief Rijp en Groen dat laat zien dat agrarische studenten voor meedenkkracht zorgen. Of over boeren die hun best  doen om minder mest aan te wenden. Of hoe met crowdfunding meer zonnebloemen langs maisakkers in Lochem komen. Of hoe op landgoed Velhorst natuur en landbouw samengaan. De gemeente Lochem maakte op basis hiervan twee mooie pagina's Groen is doen in de Berkelbode.

Presentatiebrochure Peters

1 oktober 2019

Veluwonen te Eerbeek zocht voor een renovatieproject in Brummen en Empe een bouwbedrijf. Aannemersbedrijf Peters uit Zutphen is een veelzijdig bouwbedrijf met specialisten op ieder onderdeel in het bouwproces die graag dit renovatieproject wilde uitvoeren. Vormgever Peter Onis van Onis Ontwerp maakte een prachtige presentatiebrochure met daarin een plan van aanpak en de organisatie van het renovatieproject. Ik zorgde voor teksten die aansloten bij de beoordelingscriteria van Veluwonen. Aannemersbedrijf Peters kreeg vervolgens de opdracht!

agrarische communicatie

Positieve klantvervaringen delen

10 september 2019

Een testimonial is een verklaring van een klant over zijn positieve ervaring met een product of bedrijf. Voor diverse klanten schrijf ik regelmatig testimonials. Bijvoorbeeld over wat de makelaar van Agrivesta voor de klant betekent heeft. Of hoe de dienstverlening van Saltus Beheer is bevallen. Of waarom de leden van Dactari blij zijn met hun dierenartsencoöperatie. Altijd leuk om te doen.

Nieuwsbrieven

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Je kunt je altijd eenvoudig weer uitschrijven als je dat wilt.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.  Privacyverklaring >

akkoord